Posetite naše internet prodavnice

Možete dobiti porudžbinu od nas, pronaći mnoge proizvode sa jedinstvenim popustima, a takođe, ako je potrebno, kontaktirati servisni centar.

Veleprodaj

Mesto isporuke

Servis

Online Store of Household Appliances and Electronics

Internet prodavnica delova opreme i elektronike je jedna od vodećih onlajn prodavnica. Bend je potvrdjen kod velikog broja korisnika. Za to vreme, naš tim je postao i uvoznik i uspeo da napravi moćnu onlajn prodavnicu koja brzo radi. Asortiman tačaka za snabdevanje na mreži je ogroman i pokriva sve kategorije kompanija koje su dostupne u prodavnicama. 2018. godine predstavili smo novu strategiju  politike koja pokriva sve aspekte aktivnosti kompanije – korporativni stil, isporuku i konsultantski rad.

Internet prodavnica opreme delova kućnih aparata i elektronike

Veb Portali Info Prijepolje Vl: Mirjana Dosković

Info shop je online platforme na domaćem tržištu. Preduzeća Veb portali Info od 2018 godine a u svojim trgovačkim aktivnostima angažovano je na polju korporativne prodaje i online prodaje na polju alata, mašina, opreme a takođe i kućnih i outdoor uređaja i opreme.

Bavimo se uvozom Trimera, Testera, Rupača i drugih alata kao i delova i opreme a sve pod brendom DMD.

Takodje u našem sastavu radi i  renomirani servis za popravku i održavanje uredjaja kako u garantnom tako i van garantnom roku sa originalnim i kvalitenim delovima.

Firma posluje kao zvanični partner u distribuciji na domaćem tržištu proizvoda renomiranih kompanija i proizvođača između ostalih Villager, Womax, Moto Bike, Westako, Oleo Mac  itd

Pored kupaca fizičkih lica ističemo i veliki broj servisera i kupaca renomiranih preduzeća, humanitarnih organizacija, kompanija i javnih preduzeća.

Internet prodavnica delova opreme i elektronike je jedna od vodećih onlajn prodavnica.

Bend DMD je potvrdjen kod velikog broja korisnika. Za to vreme, naš tim je postao i uvoznik i uspeo da napravi moćnu onlajn prodavnicu koja brzo radi. Asortiman tačaka za snabdevanje na mreži je ogroman i pokriva sve kategorije kompanija koje su dostupne u prodavnicama. 2018. godine predstavili smo novu strategiju  politike koja pokriva sve aspekte aktivnosti kompanije – korporativni stil, isporuku i konsultantski rad.